D.C.N.

Dalmatiër Club Nederland

Over de Dalmatische hond

De Dalmatiër Club Nederland heeft de beschikking over één van de grootste database voor de Dalmatische hond.
Momenteel bevat de database ongeveer 180.000 Dalmatische honden waarvan Stella momenteel de oudste hond is in onze database. Stella is op 26 januari 1885 geboren in Engeland.

Wat kan ZooEasy?
zoo easy dalmatian databaseZooEasy is een online database waarin u de stambomen van alle Dalmatische honden kunt inzien. Het zijn z.g. doorklik-stambomen die zijn voorzien van foto's, mits de eigenaar die heeft ingestuurd. De basisgegevens van individuele honden zijn aangevuld met eventueel gezondheidsuitslagen. U kunt opzoeken welke nesten door welke honden zijn voortgebracht en zelf testnesten maken waarbij automatisch het inteeltpercentage berekend wordt.

Staan er al foto's van je hond(en) in ZooEasy?
Om de database zo compleet mogelijk te krijgen, vragen wij je om ons één of meerdere foto's toe te sturen van uw Dalmatische hond.
Graag in ".jpg" formaat met het stamboomnummer als bestandsnaam (bijvoorbeeld NHSB12345.jpg) stuurt u meerdere foto's, dan graag een cijfer erachter (bijvoorbeeld NHSB12345-2.jpg).  Deze foto's kunt u per mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook oude foto's van overleden honden zijn erg welkom.

Alle Dalmatische honden vanaf 1885 staan in onze database en wij zouden hun gegevens graag completeren met foto's.
Er kunnen maximaal 5 foto's per hond worden geplaatst. Één komt op de stamboom de anderen in een bijlage. Bijvoorbeeld een foto van het hoofd, een foto van de hond in stand en eventueel een foto dat de hond actief is.

Ben u geïntereseerd maar heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor de database, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Dalmatierclub.NL 

logo van de Dalmatier Club Nederland

 

Lid van:

DalmatierClub Nederland I Raad van Beheer op kynoligsch gebied

 Zie ook

 

 onlinedogshows