D.C.N.

Dalmatiër Club Nederland

DCN-Fokkers & puppy's

Dalmatiër Club NederlandHieronder vindt u een actueel overzicht van dek- en geboorteberichten binnen de DCN. Als alles goed gaat zullen de pups ongeveer 9 weken na de dekdatum worden geboren waarna de puppy's nog zeker 8 weken bij de moeder en de fokker blijven.

PUPINFORMATIE
Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een Dalmatische pup hebben wij pupinformatie.
Voor pupinformatie kunt u contact opnemen met:
Lizzy Plat - Coelers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GEBOORTEBERICHTEN

Er zijn momenteel geen geboorteberichten.

 

DEKBERICHTEN

Dekdatum: 
Verwacht: 
Moederhond: 
Vaderhond: 
Fokker: 
Kennel: 
Email: 
Website:
 
 
 
26-05-2024 
28-07-2024
Namara's Whit Walks
Southern Spots All In One
Marleen van Beek- Coldeweijer
Van Baalsebos
   

Disclaimer
Dalmatiër Club Nederland

De Dalmatiër Club Nederland heeft veel zorg besteed aan de juistheid van de gegevens in dit overzicht. De D.C.N. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor problemen met pups die gefokt zijn door haar leden of voor problemen tussen fokker en koper. De verantwoordelijkheid voor een nest ligt altijd bij de fokker zelf. De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper.

Ook ten aanzien van fokkers die zich D.C.N. fokkers mogen noemen, heeft de vereniging geen andere dan een controlerende (vooral gezondheidseisen), verwijzende naar onze reglementen en een voorlichtende (erfelijke gebreken, gebruik koopcontract) taak.
Bij een geschil tussen een pupkoper en een D.C.N. fokker kan om bemiddeling door het bestuur worden verzocht, maar nimmer zal de D.C.N.  als partij in het geschil kunnen worden betrokken.

 

Dalmatierclub.NL 

logo van de Dalmatier Club Nederland

 

Lid van:

DalmatierClub Nederland I Raad van Beheer op kynoligsch gebied

 Zie ook

 

 onlinedogshows