D.C.N.

Dalmatiër Club Nederland

Alles over onze vereniging

De informatie die je op deze website vindt, hebben we met veel zorg samengesteld.
Toch vragen we je aandacht voor onze disclaimers, ons copyright-beleid en privacy statement.
Als je onze website bezoekt – voor welke doeleinden dan ook – stem je in met het onderstaande.

disclaimer
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op deze website staan. Toch is het mogelijk dat er op deze website en op de websites waarnaar wij verwijzen onjuistheden en onvolkomenheden staan. De Dalmatiër Club Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg hiervan en ook niet voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze gegevens en informatie. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor geleden verlies, gederfde winst of gederfde levensvreugde welke voortkomen uit het gebruik of verspreiden van informatie, dan wel voortkomen uit technische gebreken.

link disclaimer
Op onze website verwijzen wij naar de websites van derden. De Dalmatiër Club Nederland is niet verantwoordelijk voor deze sites. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de links of voor de informatie die op deze websites staan. Het plaatsen van een link betekent ook niet dat wij de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijven. Het plaatsen van een link naar de websites van derden is uitsluitend bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.


De Dalmatiër Club Nederland is Ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 87244268
IBAN:  

Dalmatierclub.NL 

logo van de Dalmatier Club Nederland

 

Lid van:

DalmatierClub Nederland I Raad van Beheer op kynoligsch gebied

 Zie ook

 

 onlinedogshows