D.C.N.

Dalmatiër Club Nederland

Het laatste nieuws

Dalmatisch Café: Pijn bij honden

De Kynologische Commissie heeft voor zondag 10 november 2024 van 15:30 tot 17:00 uur een online lezing georganiseerd voor alle DCN maar ook niet-DCN leden. De lezing heet Pijn bij Honden en zal gegeven worden door Pijn-bij-Honden-expert Michelle Vrolijk. 

Bijna iedere hondenbezitter krijgt er mee te maken, een hond met pijn. En soms zijn dit overduidelijke symptomen. Maar veel honden laten pijn helemaal niet duidelijk zien! En ook dit soort pijnen of pijntjes beïnvloeden sterk de kwaliteit van leven van de hond. Ook bij gedragsproblemen ziet Michelle dat een groot deel daarvan ontstaat door pijn of ongemak. En ook zijn er talloze 'onzichtbare' klachten zoals hoofdpijn, lage rugpijn (bij de Dalmatische Hond geen onbekend probleem), buikpijn maar ook geestelijke pijn zoals stress of rouw. Michelle gaat ons vertellen wat alle mogelijke symptomen zijn voor pijn bij honden en hoe we het kunnen herkennen, ook aan de hand van voorbeeldfilmpjes. Ontzettend belangrijk, want niemand wil dat zijn of haar hond onbedoeld met pijn rondloopt! 

Je kunt je opgeven voor deze super interessante online lezing tot 5 november 2024 door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen €10 voor leden en €17,50 voor niet leden. 

We hopen je te verwelkomen op zondag 10 november!
Met vriendelijke groeten, Linda en Lizzy namens de Kynologisch Commissie

Dalmatierclub.NL 

logo van de Dalmatier Club Nederland

 

Lid van:

DalmatierClub Nederland I Raad van Beheer op kynoligsch gebied

 Zie ook

 

 onlinedogshows